Welkom bij Aan Karin's keukentafel!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website Aan Karin’s keukentafel!
Wat kan Aan Karin’s keukentafel voor je betekenen?

Niets is zo gezellig om samen met vrienden of familie te dineren! Maar je hebt niet altijd zin om urenlang in de keuken te staan. Tenslotte is het veel gezelliger om met je gasten aan tafel te zitten. Aan Karin’s keukentafel neemt de zorg uit handen en verzorgt graag een unieke eetervaring bij je thuis. Ervaar het gemak van een professionele thuiskok. Hoe gaat dit in zijn werk?

Vooraf wordt in overleg de keuze van het menu en het aantal gangen besproken. Op basis hiervan wordt de prijs van het diner bepaald. Ik kies voor verse en eerlijke ingrediënten, met weinig vet en toegevoegde suikers. Ook houdt Aan Karin's keukentafel rekening met allergieën en dieetwensen. 

 

 


  


Wat krijg je daarvoor?

Aan Karin’s keukentafel is verantwoordelijk voor de inkoop van de ingrediënten en verzorgt ter plekke het diner. Sommige gerechten worden vooraf bereid en zullen bij je thuis verder worden bereid en afgemaakt. Vervolgens worden de borden mooi opgemaakt en uitgeserveerd. 

 

De afwas wordt tussen de gangen door weggewerkt en blijf je achter met een schone keuken.

Desgewenst kan Aan Karin’s keukentafel ook voor bijpassende wijnen zorgen.

Servies, bestek en glazen zijn niet inbegrepen, maar kan in overleg geregeld worden.

 

In een vrijblijvende offerte kan ik je wensen voor een volledig verzorgd diner uitwerken.

Voor informatie over prijzen en het verzorgen van een diner of catering aan huis, kun je mij bellen op 06-50637356 of mailen.


Heb je een ervaring of beleving met Aan Karin's keukentafel en vind je het leuk om een review achter te laten?  Schrijf een berichtje in het gastenboek hieronder. Ik zou het heel erg waarderen! Alvast hartelijk dank voor je reactie. 

Gastenboek

12 berichten op 2 pagina's
Milou Kniest
11-05-20 21:03:36
Een gangen diner als verrassing voor mijn ouders.. Wat vonden ze het lekker! En een hele goede service! Ik zal jou, Karin, zeker aanraden voor feestjes en partijen! Heel erg bedankt voor het verzorgen van een heerlijke fantastische avondmaal!
Sigrid Rebergen
22-02-20 14:06:50
Wat hebben wij lekker gegeten aan jouw keukentafel. Ik heb daar veel inspiratie van opgedaan. O.a. de erwtenmousse met munt en de biefrolletjes... verrassend fris en net als alle andere hapjes gewoon super lekker! Nogmaals bedankt Karin!
Tonen: 5  10   20
 
 
 
E-mailen